logoDierenpension Beemte

Sinds 1979....
een vertrouwd adres!
055-3121419
06-11723715

Informatie over verzorging

call usVoor kattenbezitters

Aandacht en verzorging

Wij vinden het erg belangrijk dat uw kat zich fijn voelt bij ons in het pension, een bezoek aan ons moet een feestje zijn! Daarom wordt er goed gekeken naar het karakter en de persoonlijke behoeften van uw huisdier zodat wij hier altijd goed op in kunnen spelen.

Bij het brengen wordt uw kat eerst even in een solitair verblijf geplaatst met een lekker mandje, eten drinken en een eigen kattenbak. Zo kan hij of zij rustig wennen aan de nieuwe omgeving. Na de gewenningsperiode (deze kan sterk verschillen per kat) mag uw kat over naar het gemeenschappelijke verblijf waar hij of zij heerlijk kan relaxen in een mandje, kennis kan maken met alle andere vriendjes of buiten op onderzoek kan gaan tussen het hoge gras en lekker klimmen en klauteren op de aanwezige klimbomen.

Veel katten leven tegenwoordig alleen in huis toch ervaren wij dat bij ons in het pension de katten over het algemeen zeer goed samen kunnen zijn. Dit komt voornamelijk doordat de katten niet op hun eigen territorium zijn en dus ook niets hoeven te verdedigen. Gevechten blijven hierdoor uit maar mocht het een keer voorkomen dat twee dieren het niet goed met elkaar kunnen vinden dan halen wij de twee herrie schoppers uit elkaar een plaatsen hen beide in een afzonderlijke groep.

Extra aandacht

Voor katten die zich minder of niet sociaal gedragen, of voor katten die speciale dieetvoeding gebruiken, hebben wij de mogelijkheid om apart geplaatst te worden. In de schoolvakanties zijn de solitaire plaatsen wat beperkter, dus reserveer hiervoor tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Elke kat heeft zo zijn specifieke verzorging en aandacht nodig. Bij Dierenpension Beemte krijgen al onze pensiongasten van groot tot klein en van jong tot oud de persoonlijke aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Minimaal een keer per dag nemen wij een moment voor individuele aandacht voor alle aanwezige katten. De kat wordt dan geaaid geborsteld en nagekeken, kortom even die oh zo belangrijke één op één aandacht. Dus ook als uw kat al wat ouder is of last heeft van kwaaltjes, is hij of zij van harte welkom!

Bankgegevens

IBAN: NL96ABNA0489740677

 

Telefoon

055-3121419
06-11723715

Openingstijden

Maandag-Vrijdag:
9:00 - 10:30 / 16:30 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 10:30
Zondag: Gesloten


Designed by BJA