logoDierenpension Beemte

Sinds 1979....
een vertrouwd adres!
055-3121419
06-11723715

Informatie over voeding

call usVoor hondenbezitters

Voeding van de honden

Onze huisdieren nemen een steeds belangrijkere rol in binnen onze samenleving. Daar waar wij ze vroeger zagen als leuk gezelschap ervaren wij onze huisdieren tegenwoordig steeds meer als onderdeel van het gezin. Voor je gezin wil je niets minder dan het beste!!
Wij voeren daarom in ons dierenpension de kwaliteitsvoeding van Royal Canin en Jarco aan onze gasten.

Wij hebben standaard verschillende lijnen van Royal Canin in ons assortiment, van puppy, junior, adult mini, maxi, giant, regular , high energy tot aan de seniorlijn. Van Jarco bieden wij uw hond o.a. kip/rijst, hert/rijst en zalm/rijst brokken maar ook bijvoorbeeld een persbrok is beschikbaar.

Jarco     Royal Canin

Vers vleesvoeding

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun huisdier vers vlees voeding krijgt, Dierenpension Beemte voldoet graag aan deze wens. Wij bieden onze gasten graag de mogelijkheid om tijdens hun verblijf bij ons vers vlees te eten. Dit voer kunt u zelf meebrengen. Wij hebben voldoende koel- en vries voorzieningen.

Tijdens de intake van uw hond noteren wij welk voer u thuis gebruikt en hoe vaak dat er thuis gevoerd wordt. Met deze informatie stellen wij het voerschema voor uw hond in ons pension op. Wij zorgen er echter wel voor dat elke hond minimaal tweemaal per dag een maaltijd krijgt. Om maagproblemen te voorkomen wordt er rondom etenstijd niet gespeeld met andere honden.

U mag natuurlijk altijd uw eigen voer meebrengen indien dit noodzakelijk of gewenst is. Wij vragen u dan wel nadrukkelijk dit bij ons aan te bieden in een goed afsluitbare ton of emmer en duidelijk voorzien van naam en dosering. Het meebrengen van eigen voer is niet van invloed op onze geldende tarieven.

Vanzelfsprekend hebben alle aanwezige dieren altijd vers drinkwater tot hun beschikking.

Bankgegevens

IBAN: NL96ABNA0489740677

 

Telefoon

055-3121419
06-11723715

Openingstijden

Maandag-Vrijdag:
9:00 - 10:30 / 16:30 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 10:30
Zondag: Gesloten


Designed by BJA