logoDierenpension Beemte

Sinds 1979....
een vertrouwd adres!
055-3121419
06-11723715

Informatie hondenbezitters

call usBel: 06-11723715

Algemene informatie

Wanneer u van een welverdiende vakantie gaat genieten of tijdelijk om een andere reden even niet voor uw trouwe viervoeter kunt zorgen dan bieden wij bij Dierenpension Beemte de ultieme opvang.

In ons dierenpension kan uw hond zich heerlijk uitleven. Met onze natuurlijke speelweide van ruim 7000m2 zijn wij uniek in de regio en niet te evenaren! Zwemmen in een natuurlijke zwemvijver, lekker rennen, dollen en ravotten met soortgenoten om vervolgens moe maar voldaan uit te rusten op een comfortabele slaapplek in een van onze verwarmde binnenverblijven.

Het verblijf

Voor de honden hebben wij in Dierenpension Beemte ruime binnenverblijven. Deze zijn voorzien van vlonders met daarop een mand met deken zodat elke hond een comfortabele ligplaats heeft. Het meenemen van een eigen mand of kleed is dan ook niet nodig.
Indien dit toch uw voorkeur geniet bent u welkom uw eigen spullen mee te geven. Houdt u er dan wel rekening mee dat dit op eigen risico geschied.

Onze binnenverblijven zijn verwarmd en voorzien van luchtverversing. Hierdoor is het voor de aanwezige honden het gehele jaar door aangenaam vertoeven. Het is voor uw sociale hond mogelijk om de kennel met een of twee, door ons zorgvuldig uitgekozen maatje(s) te delen. Er wordt dan rekening gehouden met het karakter, de grootte en de leeftijd van de honden. Dit is echter geen must! In ons dierenpension staan de individuele wensen en behoeften van u maar vooral die van uw huisdier voorop.

Wanneer het weer het toelaat, verblijven de honden in de buitenkennels. Deze buitenkennels zijn ruim van opzet en zijn gekoppeld aan een comfortabele ligplaats voorzien van vlonders en manden met dekens. Daarnaast zijn al onze buitenverblijven overdekt zodat de honden altijd beschutting hebben tegen de elementen van het weer.

Vanzelfsprekend staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel en worden de binnen- en buitenverblijven van de honden dagelijks grondig gereinigd zodat de dieren zich altijd in een schone en frisse omgeving bevinden.

Bankgegevens

IBAN: NL96ABNA0489740677

 

Telefoon

055-3121419
06-11723715

Openingstijden

Maandag-Vrijdag:
9:00 - 10:30 / 16:30 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 10:30
Zondag: Gesloten


Designed by BJA